Prohledejte tento blog

sobota 26. dubna 2014

Knižní veletrh v Praze


Dnes mám pro Vás, moji milí knížkoví nadšenci, pozvánku na jednu pěknou akci, kde je tolik knížek, až Vám z toho bude přecházet zrak! Zkrátka - budete si tam připadat jako v ráji!

Každý květen se v Praze na Výstavišti v Holešovicích koná velká knižní událost - mezinárodní knižní veletrh a literární festival SVĚT KNIHY. A tentokrát je to dokonce jubilejní dvacátý ročník!
Takže pokud uvažujete o nějakém zajímavém programu mezi 15.-18.květnem, tak neváhejte a udělejte si výlet do Prahy (nebo procházku, pokud z Prahy jste).
A na co se na veletrhu můžete těšit? Na spoustu knižních novinek, autogramiád, besed, autorského čtení a hlavně - na veletrhu si můžete nakoupit Vaše oblíbené knížky za veletržní ceny :-) 

A samozřejmě si na své přijdou i milovníci dobrého jídla a pití, protože k dispozici Vám je jídelna a také spoustu kaváren, rychlých občerstvení a dokonce i koktejlový bar! Takže na veletrhu můžete být klidně celý den :-)

A na tomto odkazu http://sk2014.svetknihy.cz/ najdete všechny informace, které by Vás ještě mohly zajímat - například seznam vystavovatelů, program a fotografie z minulých let.

Tak co, potkáme se tam?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všech komentářů si velmi vážím.