Prohledejte tento blog

neděle 7. září 2014

Poškádlete své chuťové buňky s VELKOU SÝROVOU NAKLÁDAČKOU!


Já osobně neznám nic lepšího, než si jít sednout do své oblíbené hospůdky, objednat si pěkně vychlazené pivíčko a k tomu si dát nakládaný hermelín!

Všichni fanoušci tohoto pokrmu zbystřete svou pozornost! Teď už si můžete svůj zlatý grál vyrobit i u Vás doma. Pomůže Vám k tomu nová kuchařka s názvem Velká sýrová nakládačka.

Najdete zde spousty a spousty receptů, jak si připravit Vašeho oblíbence na různé způsoby, ve všech možných variantách. A pozor! Recepty jsou psané opravdu velmi jednoduše, pěkně srozumitelně i pro nás, kteří se ve své kuchyni příliš neorientujeme :-)

A navíc - celou kuchařku doprovází naprosto originální názvy jednotlivých receptů. Takže těšit se můžete třeba na nakládanou Annu Kareninu, Hrubiána, Elixír mládí nebo Znojemáka.

Ale to je jen minimum z toho,  co vše v této knížce najdete. Kromě nekonečných možností, jak si naložit hermelínek, tu jsou i recepty na rychlé sýrové chuťovky (ideálka na domácí mejdan), na grilovaný hermelín a na závěr nechybí ani reportáž ze soutěže v nakládání hermelínu, kterou založily právě autorky této kuchařky.

A u každičkého receptu je i nádherná fotografie výsledku, takže si můžete rovnou udělat obrázek o tom, jak třeba takový hermelín s názvem Akvaristův sen vypadá.

I mně se podle návodu podařilo naložit si pár krasavců, ale bohužel vyfocené je nemám - už jsem je všechny snědla a byly naprosto famózní!!! :-)  Měla jsem co dělat, abych je vůbec nechala uležet doporučovanou dobu, to byly muka!!!






Kniha Velká sýrová nakládačka je veledílem autorek Kateřiny Suché a Ivy Bartošové.

V roce 2014 ji vydalo nakladatelství Mladá fronta (www.mf.cz).

Počet stran 128 a v kamenných knihkupectvích ji koupíte za 219Kč.




A co Vy? 
Máte zkušenost s nakládaním této pochoutky?



Všechny zde publikované fotografie pocházejí z recenzované knihy Velká sýrová nakládačka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všech komentářů si velmi vážím.