Prohledejte tento blog

pátek 16. května 2014

Dopřejte si luxus!


Když jsem uviděla produkty, které nabízí firma Paperblanks, byla jsem z nich naprosto nadšená. A hned jsem věděla, že se o ně s Vámi musím zde na svém blogu podělit.

Paperblanks má v nabídce diáře, zápisníky, deníky, adresáře a dárkové boxy - to vše v naprosto luxusním provedení!

Zde je malá ochutnávka:

Krása, že? Na webových stránkách Paperblanks: http://www.paperblanks.com/cz/en/product  naleznete kompletní přehled výrobků této firmy.
  
A pokud se Vám tito krasavci zalíbili, tak přidávám ještě seznam prodejních míst v České republice (kamenné prodejny):

PRAHA - Palác knih Neoluxor, Václavké nám. 42, PRAHA - Knihkupectví Neoluxor, Nákupní centrum Chodov, PRAHA - Palác knih Palladium, Nám Republiky 1, PRAHA - Knihkupectví Zlatý Anděl - Kanzelsberger, Plzeňská 344, PRAHA - Knihkupectví Orbis - Kanzelsberger, Václavské nám. 42, PRAHA - Dům knihy - palác Astra, Kanzelsberger, Václavské nám. 4, PRAHA - Le Patio, Národní 22, PRAHA - Galerie DOX, Poupětova 1, Holešovice, PRAHA - Zlatá ulička, Pražský hrad (Agentura Schok), BRNO - Moravská Galerie v Brně, Husova 18, Uměleckoprůmyslové muzeum, OSTRAVA - Knihkupectví Kanzelsberger, OC Futurum, Novinářská 6A, OLOMOUC - Knihkupectví Jaroslav Vacl, Denisova 35, OLOMOUC - Knihkupectví Kosmas, Ostružnická 329/14, ZLÍN - Knihkupectví Archa, Tř. Tomáše Bati 190, ČESKÉ BUDĚJOVICE - Knihkupectví Kanzelsberger, Kanovnická 3, ČESKÝ KRUMLOV - Knihkupectví Expedice, Horní 157, PLZEŇ - Knihkupectví Kanzelsberger, OC Olympia, Písecká 972, MLADÁ BOLESLAV - Knihkupectví Kanzelsberger, OC Olympia, Jičínská 1350/3, LIBEREC - Knihkupectví Jaroslav Fryč, Pražská 14

Samozřejmě to vše krásné má i své stinné stránky. Jelikož se jedná o zahraniční firmu, tak např. u diářů máte  názvy měsíců a jednotlivých dnů výhradně v angličtině, samozřejmě ani česká jména tam nenajdete. Což třeba pro mě by bylo hodně špatné, protože většinu svátků svých přátel v hlavě nenosím. Ale pokud byste se rozhodli třeba jen pro deník, který má čisté listy, tak tam se nemusíte bát, že "to na vás bude mluvit anglicky" :-)

A takovou asi největší nevýhodou je pořizovací cena. Ta je bohužel velmi vysoká. Nejmenší kapesní velikosti deníčků se cenově pohybují okolo 300Kč.
S velikostí samozřejmě cena roste, takže za větší A5 formáty můžete zaplatit klidně i 700Kč!
Je to opravdu pálka, ale věřte, že v tomto případě se cena rovná kvalitě. Rozhodně se Vám nestane, že by se Vám deník hned po měsíci používání rozpadl.

Výrobky Paperblanks Vám budou jistě velmi dobře sloužit!

Všechny zde použité fotografie pocházejí ze stránky http://www.paperblanks.com/cz/en

2 komentáře:

  1. ja o nich snivam uz roky :) ale ta cena :((


    Posledny den giveaway o vlasovy balicek tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Všech komentářů si velmi vážím.