Prohledejte tento blog

sobota 29. března 2014

Chcete se zasmát? S Nezadanou to bude tutovka!


Dovolte mi, abych Vám představila slečnu Nezadanou! Ještě horká knižní novinka! Komiks o jedné potřeštěné holce, která se rozhodla, že už má dost nevydařených vztahů, otravných a smradlavých chlapů a zklamání v lásce! Naše hrdinka se rozhodla žít single. A samozřejmě je "strašně šťastná, spokojená a vůbec nic jí nechybí"... tedy skoro nic. A protože se rozhodla se svým bývalým přítelem hrát oblíbenou hru "Kdo umře nešťastnej a poníženej", neustále se mu snaží dokazovat, jak je "úplně v pohodě", což jí neustále přivádí do komických, až trapných situací. Ale ona se nevzdává a za každou cenu Vám všem zadaným (pchpchpchpchpch!) bude dokazovat, že život single je nejbáječnější život na celém světě!!!
Co dodat - u tohoto komiksu se budete za břicho popadat. Jak říkám, je to komiks, takže pokud prahnete po nějakém kvalitním a duchaplném čtení, tak toto nebude nic pro Vás. Ale na odreagovačku třeba mezi učením nebo na obědové pauze - značka ideál! Tuto knihu bych doporučila všem dívkám a ženám, které mají smysl pro humor a obdivují Bridget Jonesovou.
Autorkami tohoto dílka jsou India Desjardins a Magalie Foutrier, v roce 2014 ho vydalo nakladatelství Motto a v kamenných knihkupectvích ho pořídíte za 199Kč.
A ještě doplním o odkaz na stránky Albatrosmedia.cz, pod které nakladatelství Motto spadá, a kde si můžete tuto knížku elektronicky vzorkově prolistovat nebo přečíst ukázkovou kapitolu:


Budu moc ráda, když mi dáte vědět, jak se Vám Nezadaná líbila!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Všech komentářů si velmi vážím.