Prohledejte tento blog

pondělí 24. března 2014

Buďte originální a udělejte si radost!



Můj blog bude sice prioritně zaměřený na knížky, ale když náhodou objevím nějakou pěknou a zajímavou věc, která by stála za hřích, tak Vám o ni ráda napíšu a doporučím. Jako třeba teď. Má oblíbená firma Albi nedávno přišla s novou řadou "Original", ze které jsem naprosto nadšená! Můžete si z ní vybrat spoustu roztomilých věciček - minipropisky, bločky, skládací nákupní tašky, přívěsky na klíče, kosmetické taštičky, pouzdra na doklady, minipeněženky na drobné a spousty dalších zajímavých drobností a potřebností. Takže jestli třeba přemýšlíte nad nějakým pěkným dárečkem pro kamarádku, tak se určitě nechte inspirovat touto edicí. Litovat nebudete. A věřte, že když už budete v tom nakupování, tak si určitě vyberete i nějakou tu drobnůstku pro sebe, protože prostě neodoláte :-)
A co je důležité, tak ceny jsou velmi příznivé.
Pro inspiraci zde: http://www.albi.cz/darky-a-prani/budte-original/  je odkaz na stránky Albi, kde se můžete pokochat :-)
A kam na nákup zavítat? V podstatě v každém dobře zásobeném papírnictví by stojan s Original-Albi mít měli, případně Albi už má i své speciální prodejny. Konkrétně pokud jste z Brna, tak pobočku Albi naleznete v Kampusu.

Ani já jsem neodolala pokušení 0:-)



Tak co, jdete do toho?














Žádné komentáře:

Okomentovat

Všech komentářů si velmi vážím.